Ervaringen

review osteopathie

Cindy

“Maike heeft met haar behandelingen enorm geholpen van rugklachten af te komen. Nu kom ik soms langs voor een ‘onderhoudsbeurt’, en daarmee blijf ik in balans.”

Leon

‘Op advies van mijn vorige osteopaat enkele jaren geleden bij Maike terechtgekomen. Mijn eerste indruk van haar deskundigheid en kwaliteit waren indertijd zeer goed. De prettige praktijkruimte en gastvrijheid ervaar ik nog steeds als zeer prettig en fijn. Mijn behandelingen zijn gerelateerd aan de fysieke problemen van een stotterprobleem. Het is altijd weer een verademing dat een behandeling van Maike mij letterlijk lucht geeft zowel qua longcapaciteit als fysieke lichaam. Een absoluut positief punt voor haar praktijk is dat Maike goed luistert wat een cliënt verteld en haar behandeling hierop afstemt.'

Ernst

" Mijn vader had veel last van pijn in zijn schouders en uitstraling in zijn armen, waarbij fysiotherapie geen verbetering opleverde. Ik heb hem naar Maike gestuurd. Na 2 behandelingen was hij geheel van zijn pijn af. Vervolgens ben ik zelf ook bij Maike in behandeling gegaan voor diverse klachten, waaronder nek, rug en darmklachten. Alhoewel mijn klachten redelijk persistent zijn en terugkomen, leveren de behandelingen mij altijd verlichting op waarna ik er weer een tijdje vrij van ben. Ik zie het dan ook als een prettig 'onderhoud' van mijn lichaam en waardeer met name de tijd en deskundige aandacht die Maike aan mij als patiënt besteed, waarbij zij mij in het zoeken naar de oorzaak en oplossing tevens veel inzichten bracht in mezelf."